WowWee REV Smart Cars

€120.00

Προσθήκη στο καλάθι: • Μοντέλο: REV SMARTS CARS
 • Βάρος αποστολής: 1κιλά
 • 3 Τεμάχια σε στοκ

Τα WowWee REV Smart Cars είναι ρομποτικά ενισχυμένα οχήματα που έχουν σχεδιαστεί για μαχη. Εξοπλισμένα με την πιο πρόσφατη τεχνητή νοημοσύνη, σε συνδυασμό με την τεχνολογία BeaconSense, τα REV Smart Cars μπορούν να οδηγήσουν, να σκεφτούν, και να αγωνιστούν για τον εαυτό τους. Κάθε όχημα είναι σχεδιασμένο να ξεγελάσει, και να ξεπεράσει τους ανθρώπινους αντιπάλους τους.

To R.E.V. App διαθέτει πολλαπλούς τρόπους παιχνιδιού που σας επιτρέπουν να επιδείξετε τις ικανότητές σας.
Κατεβάστε την εφαρμογή στη συσκευή σας για να συνδεθείτε με ένα REV όχημα. ΠαίξΤε και διαγωνιστείτε στις μάχες και τις προκλήσεις του πραγματικού κόσμου!

Self-Driving: Όταν ελέγχεται από την Τεχνητή Νοημοσύνη (AI), τα REV σκέφτονται και αγωνίζονται για να κερδίσουν.

Κατάσταση Αντίληψης:Τα R.E.V. ξέρουν πού βρίσκονται σε σχέση με κάθε άλλο. Η τεχνολογία BeaconSense επιτρέπει στα REVs να παρακολουθούν το ένα το άλλον έως και 5 μέτρα μακριά.

Πραγματικός χρόνος παρακολούθησης και Σχεδιασμός: Το R.E.V. παρακολουθεί την κατάσταση και τη θέση των άλλων R.E.V. οχημάτων σε πραγματικό χρόνο, έτσι ώστε η Τεχνητή Νοημοσύνη του προσαρμόζει συνεχώς την τακτική του. Όταν υποστεί ζημιές, αυτό θα φύγει μέχρι να θεραπευτεί. Όταν εσείς υποστείτε ζημιές, αυτό θα συγκεντρωθεί στην ολοκληρωτική σας θανάτωση.


Προσομοιωμένη Φυσική Βλάβη Οχήματος:Τα R.E.V. οχήματα μιμούνται τον πραγματικό κόσμο της φυσικής. Εάν ένα όχημα δεχτεί χτύπημα, αντιδρά σαν η κρούση να ήταν πραγματική. Αν χτυπηθεί από πίσω, αυτό θα γλιστρήσει προς τα εμπρός. Αν χτυπηθεί πλευρικά, αυτό θα παρεκκλίνει εκτός πορείας. Η μάχη των οχημάτων δεν ήταν ποτέ πιο αληθινή.

Full Feature Set
Πάρτε τον έλεγχο του αγαπημένου σας REV οχήματος χρησιμοποιώντας τη δωρεάν εφαρμογή για την έξυπνη συσκευή σας. Προκαλέστε ένα ή περισσότερους φίλους για να δούμε ποιος είναι καλύτερος πίσω απο το τιμόνι.Ξεκλειδώσετε νέα εικονικά όπλα και κινήσεις. Η διασκέδαση κρατά όσο αντιμετωπίζεται νέους αντιπάλους και αποκτάτε νέες δεξιότητες σε αυτό το συναρπαστικό παιχνίδι.

Βασικά χαρακτηριστικά του προϊόντος

 • Το σετ REV περιλαμβάνει δύο αυτοκίνητα. Διαλέξτε το αυτοκίνητο που θέλετε να ελέγχετε με την έξυπνη συσκευή σας.

 • Στο single-player mode, οδηγείστε με λεπτές δεξιότητες και μπείτε στη μάχη με διαφορετικές ικανότητες, όπλα και κινήσεις.

 • Κερδίστε πόντους και βραβεία από τα θανατηφόρα χτυπήματα, όπως EMPs, Air Strikes, Land Mines και περισσότερα.

 • Παίξτε εναντίον πολλών χρηστών ή των αυτό-ελεγχόμενων αυτοκίνητων ταυτόχρονα στο Capture the Flag.

 • Ο τρόπος του παιχνιδιού μπορεί να βασίζεται σε ομάδες ή άτομα, σε ένα πρόγραμμα οδήγησης της Τεχνητής Νοημοσύνης ή σε ανθρώπινο αντίπαλο σε ένα γρήγορο παιχνίδι, μίνι-μάχη.

 • Τα οχήματα REV παρακολουθούν την κατάσταση και τη θέση των άλλων οχημάτων REV και να προσαρμόζουν την τακτική τους σε πραγματικό χρόνο.

 • Η δωρεάν εφαρμογή είναι συμβατή με iOS ή Android συσκευή και σας προσφέρει τους τόνους του παιχνιδιού.

 • Κατεβάστε δωρεάν το REV App για iOS ή Android συσκευές για να συνδεθείτε και να απολαύσετε τα REV οχήματα σας. Συναγωνίζονται και μάχονται μια σειρά από εικονικούς οδηγούς τεχνητής νοημοσύνης και χρήστες με διάφορα όπλα, δεξιότητες και κινήσεις, που μπορείτε μετέπειτα να προσθέσετε στο δικό σας προφίλ παίκτη αφού κερδίσετε τη μάχη και κάποια από τα βραβεία. Παίξτε ενάντια σε πολλούς αντιπάλους ταυτόχρονα, που μπορεί να είναι άνθρωποι ή οχήματα τεχνίτης νοημοσύνης. Αγωνιστείτε σε ομάδες , μέχρι 16 αυτοκίνητα μπορούν να συμμετάσχουν σε μία μάχη ταυτόχρονα. Το REV αναγνωρίστηκε ως ένα από τα 10 κορυφαία παιχνίδια για το 2015.

Διαστάσεις οχημάτων: 10.2 cm x 5.27 x 17.5 cm 

Κάθε αυτοκίνητο απαιτεί τέσσερις μπαταρίες ΑΑ (δεν περιλαμβάνονται)

 

Τα ρομποτικά παιχνίδια επισκευάζονται μόνο απο το robotmania.gr

To πρώτο κατάστημα ρομποτικών συστημάτων σε όλη την Ελλάδα