Ρομποτική Σκούπα Roomba 790

Sold Out


  • Μοντέλο: R790030
  • Βάρος αποστολής: 5κιλά
  • 0 Τεμάχια σε στοκ

Roomba 790 είναι η νέα γενιά  ρομπότ της iRobot,είναι πιο βελτιωμένη από τις προηγούμενες σειρές για περισσότερη ευκολία και απόδοση. 

Αυτό το τεχνολογικό κόσμημα  απορροφά και σκουπίζει κάθε είδος πατώματος αποφεύγοντας τα εμπόδια . Η Roomba 790 επιτίθεται στη σκόνη και τις τρίχες από σκυλιά και γάτες . Σε αυτή την έκδοση υπάρχει και οπτικός ανιχνευτής βρωμιάς για επίμονο καθάρισμα. Το ρομπότ φέρει την τεχνολογία iAdapt που αναλύει τις επιφάνειες προς καθάρισμα για απίστευτη απόδοση. Επίσης  ενσωματώνει ένα λογισμικό ηλεκτρονικής διαχείρισης της μπαταρίας βελτιώνοντας την αποδοσή της μέχρι και  50%. Υπάρχει η δυνατότητα προγραμματισμού ρυθμίζοντας την μέρα και ώρα που θέτετε να καθαρίσετε το σπίτι χωρίς να είστε εκεί.Διαθέτει Ασύρματο κέντρο εντολών απο το οποίο έχετε απομακρυσμένη πρόσβαση  παίροντας εξολοκλήρου τον έλεγχο της σκούπας στα χέρια σας.Χάρη στο φίλτρο Hepa αφήνει πιο φρέσκο αέρα να περάσει απο το πίσω μερος της φυλακίζοντας και τα πιο μικρά σωματίδια σκόνης. Για πρώτη φορά  η  σειρά 700 διαθέτει στον  κάδο αισθητήρα( Full Bin Indicator)  αναγνωρίζοντας πότε ο κάδος σας είναι γεμάτος.
Οι αισθητήρες υψομετρικής διαφοράς Roomba 790 ανιχνεύουν και αποφεύγουν τις σκάλες ενώ περνάει από το ένα δωμάτιο στο άλλο χάρη στην τεχνολογία εικονικών τοιχών Lighthouse. Επίσης θα επαναφορτιστεί αυτόματα στη βάση της μόλις τελειώσει την εργασία της.

 

Πλεονεκτήματα  χρήσης ρομποτκής σκούπας

  • Δυνατότητα εκτέλεσης εργασιών που θεωρούνται κουραστικές ή ανιαρές.
  • Αποτροπή ορθοπεδικών προβλημάτων.
  • Μείωση της έκθεσης του ανθρώπου σε επιβλαβή περιβάλλοντα.
  • Ελεύθερος Χρόνος για άλλες δραστηριότητες

Η συσκευασία περιλαμβάνει:

   -  1iRobotRoomba 790

    - 3  Εικονικός Τοίχος/φάρος

   -  1 βάση επαναφόρτισης

   -  1 τροφοδοτικό

   -  1 επαναφορτιζόμενη μπαταρία

   -  3 Εξτρα Φίλτρα

   - 1 τηλεχειριστήριο

   - Πακέτο Ανταλλακτικών

   - Ασύρματο Κέντρο εντολών