Αποστολή & Επιστροφές

Αγορά Προϊόντων

Ο πελάτης μπορεί να πληρώσει για την αγορά του περιεχομένου του καλαθιού
με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας ή
με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.
Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

Τράπεζα Πειραιώς
Γρηγοριάδης Γεώργιος
Αρ.Λογ/σμού:5116-025550-109
ΙΒΑΝ:GR47 0172 1160 0051 1602 5550 109
BIC: PIRBGAA


Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος
Γρηγοριάδης Γεώργιος
Αρ.Λογ/σμού:
731/601613-83
ΙΒΑΝ:GR3801107310000073160161383
BIC: ETHNGRAA

Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στο info@robotmania.gr ή τηλεφωνικώς στο 211.012.2577 προκειμένου να μας ενημερώσετε για την κατάθεση σας.

Αποστολή

Οι ημέρες παράδοσης είναι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή
Το κατάστημα έχει την υποχρέωση να επικοινωνήσει τηλεφωνικώς με τον πελάτη και να κανονίσει την ημέρα παράδοσης.
Ο χρόνος αποστολής καθορίζεται ανάλογα το προϊόν.
Για προϊόντα σε συνεργασία με ελληνικές εταιρείες από 2 έως 5 μέρες.
Προϊόντα σε συνεργασία με ευρωπαϊκές εταιρείες η αποστολή θα γίνεται από 3 έως 6 μέρες.
Προϊόντα σε συνεργασία με Αμερικάνικες εταιρείες 3 έως 4 εβδομάδες.
Τα έξοδα κάθε αποστολής βαρύνουν τον πελάτη
Οι αποστολές εντός Ελλάδας γίνονται  με εταιρεία courier  στην διεύθυνση που έχετε δηλώσει. Για τις περιοχές τις οποίες οι εταρείες courier χαρακτηρίζουν απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες, οι αποστολές γίνονται με τα ΕΛΤΑ και τις παραλαμβάνετε είτε από τον ταχυδρομικό διανομέα, είτε στο ταχυδρομείο της περιοχής σας. Αποστολές στο εξωτερικό γίνονται μόνο με τα ΕΛΤΑ.
Στις αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.
Οι όροι χρήσης μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή χωρίς καμία προειδοποίηση.

 

Παραλαβή προϊόντων

Καθυστέρηση παραγγελίας:

Η παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

  • Το προϊόν έχει καθυστερήσει να σταλεί από τον προμηθευτή μας
  • Για να μπορούμε να σας προσφέρουμε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, παραγγέλλουμε τα προϊόντα μας από μια πολύ μεγάλη γκάμα προμηθευτών είτε εγχώριων είτε διεθνών. Υπάρχουν όμως περιπτώσεις όπου μια παραγγελία μας μπορεί να καθυστερήσει στο τελωνείο ή στη μεταφορά του.

Το προϊόν που παραγγείλατε έχει ήδη καταργηθεί και δεν είναι διαθέσιμο:

  • Ανάμεσα στα προϊόντα που εκθέτουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα υπάρχουν σπάνιες περιπτώσεις όπου ο προμηθευτής τους ξαφνικά και απροειδοποίητα ανακοινώνει ότι τα καταργεί. Στην περίπτωση αυτή υπάλληλος της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας δώσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις.
  • Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας σας.
     

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Σε αυτή την περίπτωση θα σας επιστρέψει το Robotmania.gr άμεσα την αξία του προϊόντος (τα έξοδα συσκευασίας και αποστολής δεν επιστρέφονται). Ως χρήστης-πελάτης του Ηλεκτρονικού μας Καταστήματος δικαιούστε να δηλώσετε αναιτιολόγητα εντός δεκα(10) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος ότι υπαναχωρείτε από τη σύμβαση και να σας επιστραφεί το αντίστοιχο ποσό, χωρίς καμία δική σας οικονομική επιβάρυνση εκτός από τα έξοδα συσκευασίας, αποστολής και επιστροφής. Τυχόν επιστροφές γίνονται δεκτές με τον όρο να επιστραφεί το προϊόν άθικτο, στην αρχική του κατάσταση, χωρίς να έχει καταστραφεί η συσκευασία του, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.
Η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό σας. Σε περίπτωση πληρωμής με Paypal επιστρέφεται το ποσό που καταβάλλατε, αφαιρούμενου του ποσοστού που παρακρατήθηκε απο το Paypal.

Back